dimecres, 31 de desembre del 2014

Comunicador en Xarxa

Després d'haver fet el seguiment del periodista i presentador Antoni Bassas tant per via:

                     


  • Ràdio: Catalunya Ràdio.
  • Diari Ara.cat
Per recollir tot el seguiment de l'Antoni Bassas hem fet un bloc, aquí us deixo l'enllaç:  http://seguimentantonibassas.blogspot.com.es/p/j.html

És un bon comunicador Antoni Bassas?
Com a conclusió, després de dur a terme el seguiment del periodista, podem afirmar que Antoni Bassas és un comunicador eficaç. Per justificar-ho esmentarem un seguit d'ítems que ho confirmen.

Primerament, cal remarcar el seu bon control dels nervis degut a la seva llarga experiència i pràctica durant el transcurs de la seva carrera laboral. En tot moment focalitza els objectius que vol aconseguir durant les seves entrevistes i presentacions.
Fa ús de diferents recursos, com per exemple, estadístiques per tal de contrastar i donar suport a la seva informació i somriu i gesticula per tal d'aconseguir un millor víncul amb el seu públic.
Quant a la seva veu, utilitza una entonació amena, amb una velocitat, volum i intensitat adequada acompanyada d'una bona articulació i vocalització a l'hora d'expressar-se.
La seva autoconfiança li permet expressar-se amb naturalitat de cara al públic, seduïnt-lo amb petites intervencions humorístiques i anècdotes personals. A l'hora d'adreçar-se al públic i a les càmeres remarca les paraules clau acompanyades d'una expressió corporal adequada que fa tot més entenedor i comprensible.

Per últim fer esment que sempre es dirigeix al públic d'una manera clara, precisa, breu, concisa i concret.

                                                               Imatge extreta del twitter d'Antoni Bassas.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada