divendres, 31 d’octubre del 2014

Començant amb Google Sites

 Google Sites: És una manera totalment gratuita de crear i compartir pàgines web. Una de les avantatges que té és que aquesta web amb un mòbil es veu perfectament. Hem d'estructurar bé la informació, pots compartir-la amb petit grup o amb tota una organització sencera. També com el bloc té gadgets.
La informació que té que tenir el sites ha de ser lògica i accessible. És millor que sempre posem títols de les entrades en minúscules, i és més còmode que no hi hagin menús desplegables o sigui que és vegi tot a simple vista.

A diferència del bloc el google sites et permet crear d'una forma molt senzilla una pàgina web i en aquesta pàgina s'hi podem incloure imatges, vídeos etc..  en canvi  el bloc és una pàgina web ja creada on cada usuari publica fàcilment articles o post i on els lector podem opinar i et permet l' interacció entre usuaris.



                                                                     Imatge extreta de Google



A continuació ens va encomanar una tasca, individualment o per petit grup de crear un sites i el tema era la música dels 70.
On teniem que posar informació sobre la música dels 70, i fer diferents pestanyes per posat diferents característiques.
Jo i l' Anna Fernandez hem posat una pestanya de música dels 70 on hi apareix perquè es caracteritza en aquest l'any la música i un altre pestanya que és titula Grups i artistes dels 70 on hem nombrat als artistes/grups més significatius de l'època.
Aqui os deixo l'enllaç de la pàgina web:
https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/music/home



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada